پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

آلودگی تهران؛

وضعیت کیفیت هوای تهران در سال ۱۴۰۴

تهران رسانه | شرکت کنترل کیفیت هوای تهران آمار وضعیت کیفیت هوای تهران طی سالی که گذشت را تشریح کرد.

وضعیت کیفیت هوای تهران در سال ۱۴۰۴

به گزارش تهران رسانه ؛ شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در ساعات پایانی سال ۱۴۰۴ و در آستانه فرا رسیدن سال نو، مروری بر وضعیت کیفیت هوای تهران در طول این سال نشان می‌دهد که بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران و اطلاعات ثبت‌شده در ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، در سال ۱۴۰۴ تعداد ۶ روز هوای پاک (۲ درصد)، ۱۸۱ روز هوای قابل قبول (۵۰ درصد), ۱۴۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (۴۰ درصد)، ۲۷ روز هوای ناسالم (۷ درصد)، ۲ روز هوای بسیار ناسالم (۰.۵ درصد) و ۲ روز هوای خطرناک (۰.۵ درصد) در پایتخت به ثبت رسیده است.

همچنین سال ۱۴۰۳ نیز ۷ روز هوای پاک (۲ درصد)، ۲۱۳ روز هوای قابل قبول (۵۸ درصد)، ۱۲۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (۳۵ درصد) و ۱۹ روز هوای ناسالم (۵ درصد) ثبت شده بود.

در این مقایسه، سهم روزهای با شاخص بالاتر از «قابل قبول» در سال ۱۴۰۴ حدود ۴۹ درصد از کل روزهای سال بوده است، در حالی که این سهم در سال ۱۴۰۳ حدود ۴۰ درصد ثبت شده بود که نشان می‌دهد کیفیت هوای تهران در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل نامطلوب‌تر بوده است.

خوشبختانه در روز پایانی سال نیز میانگین شاخص ۲۴ ساعته کیفیت هوا با عدد ۵۹ در شرایط قابل قبول قرار دارد. همچنین شاخص برخط کیفیت هوا در ساعت ۱۱ با عدد ۴۱ در شرایط پاک ثبت شده و وضعیت آلودگی هوا در تمامی ایستگاه‌های سنجش در سطح شهر تهران مناسب گزارش می‌شود.

امید است در سال جدید، کیفیت هوا و سایر شاخص‌های زیست‌محیطی در وضعیت مطلوب‌تری قرار گیرند؛ چراکه این عوامل به‌صورت زنجیره‌ای به یکدیگر وابسته‌اند و مسائلی مانند تغییرات اقلیمی، خشکسالی و شرایط محیط‌زیستی می‌توانند بر کیفیت هوای شهرها تأثیرگذار باشند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت