افزایش ۲۰ درصدی پرونده‌های تعزیرات در استان تهران

تولید ۳۷۲ هزار تن سیب در استان تهران

برگزیدگان در جشنواره شهید رجایی استان تهران

افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در استان تهران

دوشنبه 1405/07/20

صفادشت رسانه؛

احداث هنرستان دخترانه ۱۸۰ نفره در صفادشت

تهران رسانه | مدیر آموزش و پرورش ملارد از امضای تفاهم‌نامه احداث یک باب هنرستان فنی و حرفه‌ای دخترانه ۱۸۰ نفره در شهر صفادشت با مشارکت یک خیر مدرسه‌ساز و حمایت شهرداری صفادشت خبر داد.

احداث هنرستان دخترانه ۱۸۰ نفره در صفادشت

به گزارش تهران رسانه ؛ داود محمدی‌فام اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های آموزشی و گسترش آموزش‌های مهارتی، تفاهم‌نامه احداث یک باب هنرستان فنی و حرفه‌ای دخترانه در شهر صفادشت به امضا رسیده است.

وی افزود: این مرکز آموزشی در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع احداث خواهد شد که زمین مورد نیاز آن از سوی شهرداری صفادشت تأمین و برای اجرای پروژه اختصاص یافته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد با اشاره به نقش خیرین در توسعه فضاهای آموزشی گفت: هزینه کامل ساخت این هنرستان توسط حسن ورشوچی، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت رعنا، تأمین می‌شود و پروژه به صورت تمام‌خیری به اجرا خواهد رسید.

محمدی‌فام با قدردانی از همکاری شهرداری صفادشت در تأمین زمین این طرح اظهار داشت: هم‌افزایی میان آموزش و پرورش، مدیریت شهری و خیرین مدرسه‌ساز زمینه اجرای پروژه‌های ماندگار و اثرگذار در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: این هنرستان با ظرفیت ۱۸۰ هنرجو، نقش مهمی در توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان و تربیت نیروی انسانی متخصص برای ورود به بازار کار خواهد داشت.

مدیر آموزش و پرورش ملارد خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این مجموعه، بخشی از نیازهای آموزشی مناطق در حال توسعه شهرستان تأمین شده و فرصت‌های بیشتری برای تحصیل دانش‌آموزان دختر در رشته‌های مهارتی فراهم می‌شود.

محمدی‌فام در پایان، احداث این هنرستان را نمونه‌ای موفق از مشارکت خیرین و تعامل دستگاه‌های اجرایی در مسیر تحقق عدالت آموزشی دانست و بر تداوم این همکاری‌ها برای توسعه فضاهای آموزشی شهرستان تأکید کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سربازان توسعه تهران؛ سربازان جبهه امیدند

سربازان توسعه تهران؛ سربازان جبهه امیدند

تهران رسانه | آنها که در میانه جنگ و دشواری، چراغ کارگاه‌های عمرانی را روشن نگه می‌دارند تا ساختن شهر متوقف نشود، فقط سربازان توسعه تهران نیستند؛ آنها سربازان جبهه امیدند.

ورود پیشرفته ترین ناوگان پاک به تهران

ورود پیشرفته ترین ناوگان پاک به تهران

تهران رسانه | دو دستگاه اتوبوس ۲۶ متری برقی، ۵ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری برقی و ۱۰ دستگاه شارژ پرتابل مخصوص به کشور رسید.

هدیه شهرداری تهران به نوزادان پایتخت

هدیه شهرداری تهران به نوزادان پایتخت

تهران رسانه | آیین رونمایی از طرح «چشم‌روشنی»، بسته حمایتی شهرداری تهران برای نوزادان تازه متولد شده، در بیمارستان «یاس» برگزار شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت