شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

هنر رسانه؛

بازگشت «مادران» به آنتن تلویزیون

تهران رسانه | سریال «مادران» از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.

بازگشت «مادران» به آنتن تلویزیون

به گزارش تهران رسانه ؛ به نقل از دبیرخانه هنر و رسانه بنیاد شهید و امور ایثارگران، به دنبال استقبال مخاطبان از مجموعه تلویزیونی «مادران» بعد از اینکه این اثر از شبکه یک پخش شد ،این سریال بار دیگر در جدول پخش تلویزیون قرار گرفت و این بار از ۵ تیرماه هر شب ساعت ۲۱:۱۵ از شبکه دو سیما مهمان خانه های مردم میشود.

«مادران» مجموعه‌ای اجتماعی و انسانی است که با نگاهی واقع‌گرایانه، روایتگر زندگی مادرانی است که در مواجهه با فراز و نشیب‌ها و دشواری‌های زندگی، با صبر، امید و استقامت نقشی تأثیرگذار در خانواده و جامعه ایفا می‌کنند.

این مجموعه در قالب هشت قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید شده و تلاش دارد با به تصویر کشیدن جلوه‌هایی از عشق، فداکاری و مسئولیت‌پذیری مادران، مخاطبان را با داستان‌هایی الهام‌بخش همراه کند.

تهیه‌کنندگی «مادران» را حسین رستم‌پور برعهده داشته و مسعود دهنوی کارگردانی آن را انجام داده است. این مجموعه محصول گروه تلویزیونی شاهد و خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ تولید شده است.

در این مجموعه بازیگرانی چون رویا افشار، ارسطو خوش رزم،مرتضی امینی تبار،رضا بنفشه‌خواه، رضا مسعودی، پانته‌آ کی‌قبادی، مهسا هاشمی، فاطمه حاجوی و حمیدرضا عرب‌سرخی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

بازپخش «مادران» فرصتی دوباره برای علاقه‌مندان این مجموعه است تا روایت‌هایی از ایثار، عشق و استقامت مادران ایرانی را در قاب تلویزیون دنبال کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت