پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

در خانه هنرمندان؛

دومین جشنواره عکس معدن به کار خود پایان داد

مراسم پایانی دومین جشنواره عکس معدن و اهدای نشان کیمیا با معرفی برگزیدگان در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

دومین جشنواره عکس معدن به کار خود پایان داد

به گزارش تهران رسانه ؛ دومین جشنواره ملی عکس معدن و اهدای نشان کیمیا عصر دوشنبه ۲۸ آبان ماه در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

سیدمحمدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار بود در این مراسم حضور داشته باشد اما این امر میسر نشد و به جای او، هادی مظفری مدیرکل تجسمی که پیش از آغاز مراسم پایانی جشنواره عکس معدن، نشستی با گالری‌داران به منظور بررسی همکاری‌های مشترک برای برگزاری یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر داشت، به این مراسم آمد.

در مراسم پایانی جشنواره عکس معدن، علاوه بر فعالان حوزه صنعت و معدن، بهرام شکوری رییس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران حضور داشت.

در ابتدای این مراسم، مجید مصاحبی دبیر جشنواره با ارایه گزارشی از دومین جشنواره ملی عکس معدن و اهدای نشان کیمیا گفت: دومین جشنواره ملی عکس معدن در حالی به اتمام می‌رساند که ما به نکات مهمی در این رویداد رسیدیم. نکته مهمی که ما در برگزاری جشنواره بر آن اتفاق نظر داریم این است که به دلیل اینکه معدن موضوع خاصی دارد، مطمئنا یک ذهن هنرمند و پویای هنری می‌تواند آن را به رخ بکشاند.

وی بیان کرد: این اتفاق با همکاری فعالان حوزه معدن و اساتید هنری به بار نشسته است و امیدوارم برای بهتر نتیجه گرفتن، در دوره‌های آینده از هنرمندان بیشتری بهره بگیریم.

در ادامه مهدی کرباسیان رییس سابق ایمیدرو درباره جایگاه هنر و رابطه آن با صنعت و معدن گفت: هنر مبحثی فطری برای انسان‌ها است و بعضا برخی تلاش می‌کنند تا جایگاه هنر را پایین بیاورند و این در حالی است که هنر نزد ایرانیان است و بس.

وی عنوان کرد: اگر معدن و سختی‌های کار معدن با هنر به نمایش درآید، از سختی آن می‌کاهد و آن را تلطیف می‌کند.

کرباسیان بر تاثیرگذاری هنر به ویژه هنر سینما، موسیقی و تصویر تاکید کرد و گفت: برگزاری جشنواره عکس معدن نیز قطعا بر نمایش و انتقال مصایب و مشکلات معدن تاثیر خواهد داشت و امیدوارم بتوانیم در این حوزه از هنرمندان حمایت کنیم.

در پایان مراسم فرناز دمنابی، مجید محمدی، شبانعلی بهرامی، فرجاد جولانی به عنوان برگزیدگان دومین جشنواره ملی عکس معدن معرفی و با لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی از آنها قدردانی شد.

همچنین نشان کیمیا دومین جشنواره ملی عکس معدن به محمد اسلامی راد عکاس پیشکسوت جنگ اهدا شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت