نوسازی ۱۵ هزار کلاس درس در استان تهران

افزایش پنج برابری ظرفیت بازرسی در استان تهران

فعالیت ۱۰ مرکز ثابت انتقال خون در سطح استان تهران

انتصابات مردادماه در استان تهران

یک شنبه 1405/05/18

قرچک رسانه؛

دستگیری سارق اماکن دولتی در قرچک

تهران رسانه | فرمانده انتظامی قرچک از شناسایی و دستگیری سارق حرفه‌ای اماکن دولتی و کشف ۱۰ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

دستگیری سارق اماکن دولتی در قرچک

به گزارش تهران رسانه ؛ سرهنگ ابوالقاسم قاسم‌پور، پیش از ظهر یکشنبه، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن دولتی، شناسایی و دستگیری سارق در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: رئیس کلانتری ۱۱ مرکزی و عوامل تجسس با اقدامات پلیسی و بررسی دوربین‌های مداربسته، هویت سارق و مخفیگاه وی را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی قرچک تصریح کرد: متهم پس از هماهنگی قضایی در عملیاتی دستگیر و مقداری از اموال مسروقه نیز کشف شد.

قاسم‌پور گفت: متهم در مواجهه با مستندات پلیس به ۱۰ فقره سرقت از اماکن دولتی به ارزش ۳۵ میلیارد ریال اعتراف کرد.

وی خاطرنشان کرد: پرونده همچنان مفتوح است و ادارات دولتی که مورد سرقت قرار گرفته‌اند می‌توانند با مراجعه به کلانتری ۱۱ مرکزی، شکایت خود را ثبت و پیگیری کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سینما فردوسی تهران نوسازی می شود

سینما فردوسی تهران نوسازی می شود

تهران رسانه | کمیسیون ماده ۵ شهر تهران مجوز نوسازی سینمای فرسوده فردوسی با معماری فاخر و اجرای طرح موضعی اصلاح بافت فرسوده خیابان کرمان در منطقه ۱۴ را صادر کرد.

متروباس از سه راه تهرانپارس تا میدان آزادی

متروباس از سه راه تهرانپارس تا میدان آزادی

تهران رسانه | متروباس ها قرار است در خط بی آر تی سه راه تهرانپارس تا میدان آزادی به شهروندان تهران خدمات رسانی کنند.

ساخت ۶ پایگاه جدید مدیریت بحران در تهران

ساخت ۶ پایگاه جدید مدیریت بحران در تهران

تهران رسانه | ۶ پایگاه جدید در مناطق ۷، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۸ پایتخت احداث ی شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت