رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

ذوالفقاری خبر داد؛

تأمین آب شرب روستاهای جنوبی رودهن

بخشدار رودهن از تلاش برای تأمین آب شرب روستاهای جنوبی این بخش خبر داد و گفت: چاه‌های غیرمجاز در روستاها موجب کاهش ذخایر زیرزمینی می‌شود.

تأمین آب شرب روستاهای جنوبی رودهن

به گزارش تهران رسانه ؛ حمیدرضا ذوالفقاری صبح امروز در نشست بررسی وضع آب شرب روستاهای جنوبی بخش رودهن اظهار کرد: متاسفانه روستاهای یلقان دره، نوده، خورین، چشمه‌ها و عباس آباد فاقد آب شرب سالم و بهداشتی هستند و با توجه به مهاجرت معکوس در این مناطق نیازمند عزمی جدی و برنامه‌ریزی درست جهت تأمین این نیاز اساسی و مهم مردم این مناطق هستیم.

وی ادامه داد: اکثر اهالی این مناطق برای تهیه آب شرب اقدام به حفر چاه در باغات و منازل خود کردند که هم غیرقانونی است و هم اینکه بهداشتی و سالم نیست؛ چاه‌های غیرمجاز در روستاها موجب کاهش و از بین رفتن ذخایر آبی زیرزمینی می‌شود و از این رو، باید توسط دستگاه‌های ذیربط پیگیری شود.

بخشدار رودهن با بیان اینکه آب‌رسانی و تهیه آب سالم و بهداشتی برای روستاها وظیفه قانونی آب و فاضلاب روستایی در شهرستان است، گفت: با این وجود برای سرعت بخشیدن به کار و عملیاتی کردن این موضوع از شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران و آبفای رودهن کمک گرفتیم.

ذوالفقاری بر همکاری و تعامل ما بین دستگاه‌های اجرایی و دولتی تأکید کرد و افزود: مسؤولان حوزه‌های مختلف در بخش و شهرستان همیشه در تلاش برای رفع مشکلات مردم از جمله زیر ساخت‌های همچون آب، برق و گاز هستند.

وی بیان کرد: طی دو هفته اخیر نیز نشستی در همین راستا به جهت تأمین آب شرب بهداشتی و سالم برای روستاهای وسکاره، آردینه و جورد در شمال بخش رودهن برگزار شد که رضایت‌بخش بود و امیدواریم همه روستاهای تابعه بخش رودهن درآینده‌ای‌ بسیار نزدیک و با کمک مسئولان مربوطه از این نعمت بزرگ الهی بهرمند شوند.

بخشدار رودهن اضافه کرد: با بهره‌مندی روستاها از آب شرب سالم و بسته شدن چاه‌های آب علاوه بر افزایش ذخایر آبی کمک بزرگی به حفظ محیط زیست خواهد شد؛ بهره‌مندی از آب شرب سالم حق طبیعی و قانونی همه مردم از جمله روستائیان است و در همین راستا، پیگیری‌های فراوانی برای تأمین آب شرب بهداشتی برای روستاهای بخش رودهن صورت گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت