سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

درویشی عنوان نمود؛

توسعه کسب و کار در شهرستان بهارستان

رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان گفت: ارتباط با دانشگاه‌های شهرستان بهارستان و استان تهران با توجه به نقش مهم این مراکز آموزشی در ارائه راهکار و برنامه‌ریزی‌ها می‌تواند مسیر توسعه کسب و کار در شهرستان بهارستان را هموار سازد.

توسعه کسب و کار در شهرستان بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ جعفر درویشی با اشاره به ضرورت توجه به مقوله کارآفرینی اظهار داشت: اتاق اصناف در راستای ظرفیت مهم کارآفرینی درصدد راه‌اندازی اتاق فکر راهبری کسب و کار است که این اتاق فکر می‌تواند نقش مؤثر و مهمی در ایجاد و رونق کسب و کار ایفا کند.

وی با تأکید بر بها دادن و اعتماد به جوانان بیان کرد: اعتماد به جوانان کارآفرین در شهرستان بهارستان و باز گذاشتن مسیر رشد و توسعه کسب و کار برای جوانان می‌تواند کارآفرینی را به عنوان یک ویژگی با خود به همراه آورد.

رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های اتاق اصناف بهارستان در حوزه کارآفرینی افزود: اتاق اصناف بهارستان همواره نقش پررنگی در رویدادهای چشم‌انداز توسعه و اقتصاد شهرستان دنبال کرده و آینده خوبی برای شهرستان بهارستان در حوزه کارآفرینی متصور است.

دوریشی سپس با اشاره به روند حرکتی و برنامه‌های اتاق اصناف در بخش‌های مختلف تصریح کرد: اتاق اصناف شهرستان در بخش آموزشی با برگزاری دوره‌ها و سمینارها و برگزاری نشست‌هایی با اعضای اتحادیه‌ها و کسبه به دنبال فراهم کردن بستری برای توسعه کارآفرینی سودآور در شهرستان بهارستان است.

وی در پایان با اشاره به لزوم مشارکت و همکاری اساتید برجسته دانشگاهی در حوزه کارآفرینی و تولیدکنندگان برتر خاطرنشان کرد: ارتباط با دانشگاه‌های شهرستان بهارستان و استان تهران با توجه به نقش مهم این مراکز آموزشی در ارائه راهکار و برنامه‌ریزی‌ها می‌تواند مسیر توسعه کسب و کار در شهرستان بهارستان را هموار سازد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت