احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

محسنی بندپی اظهار نمود؛

فرونشست زمین در برخی از نقاط استان تهران

بر اساس برآوردها در بعضی نقاط استان تهران تا ۳۵ سانتی متر فرو نشست زمین صورت گرفته و اگر سطح آب سفره‌های زیرزمینی بالا باشد شاهد فرونشست نخواهیم بود.

فرونشست زمین در برخی از نقاط استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: فرونشست در برخی نقاط استان تهران تا ۳۵ سانتی متر بوده است.

انوشیروان محسنی بندپی پیش از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران حاضر در استانداری تهران اظهار داشت: شروع سال جدید با نزولات جوی آغاز شد و تدابیر پیشگیرانه در این خصوص را اتخاذ کردیم.

محسنی بند پی افزود: در شهرهای جنوب غرب و غربی استان از ظرفیت حوضچه‌هایی داشتیم که می‌توانستیم از ظرفیت آن برای ذخیره سازی آب باران استفاده کرد و به محض ورود سامانه بارشی با لغو مرخصی مدیران به صورت عملیاتی وارد مدیریت بحران شدیم لذا با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه شرایطی را فراهم کردیم که تاکنون هیچ گونه تلفات انسانی را در استان و شهر تهران را نداشتیم.

استاندار تهران با بیان اینکه ظرفیت خالی سدکرج هم اکنون ۹۰ میلیون مترمکعب است گفت: در حال حاضر بیش از نیمی از ظرفیت سد طالقان را خالی نگه داشتیم تا بتوانیم بارندگی‌های اردیبهشت و آب شدن برف‌ها را مدیریت کنیم.

وی در خصوص میزان حجم و دبی رودخانه‌های شادچای و سیاه آب و سالور نیز بیان داشت: این رودخانه‌ها از شعبات رودخانه کرج در استان تهران هستند کاملاً تحت مدیریت و کنترل هستند

استاندار تهران فرونشست زمین در اطراف تهران ناشی از خشکسالی بیست ساله و کاهش سطح سفره‌های زیرزمینی اعلام کرد و اظهار داشت: بر اساس برآوردهای ما در بعضی نقاط استان تا ۳۵ سانتی متر فرو نشست زمین را داشتیم و اگر سطح آب سفره‌های زیرزمینی بالا باشد شاهد فرونشست نخواهیم بود.

محسنی بندپی در ادامه گفت: روددره های شهر تهران باید به صورت علمی ساماندهی شوند و با آبخیز داری که در بالادست این روددره ها صورت می‌گیرد احتمال باران‌های سیل آسا را کمتر می‌کنیم و قصد داریم تا ورودی سدلتیان به سد ماملو را افزایش دهیم تا سفره‌های آب زیر زمینی در شهرهای جنوب شرق استان تقویت شوند و از فرونشست زمین جلوگیری شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت