فعالیت ۳ شیفته برخی مدارس در استان تهران

شناسایی ۱۳۸ هزار انبار غیرفعال در استان تهران

طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

پنج شنبه 1404/08/29

محسنی بندپی خبر داد؛

ایجاد شناسنامه سلامت شهروندان در استان تهران

استاندار تهران گفت: برای جلوگیری از هزینه های سرسام آور درمان تلاش داریم برنامه‌ای برای ایجاد شناسنامه سلامت در استان تهران برای شهروندان فراهم کنیم.

ایجاد شناسنامه سلامت شهروندان در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ انوشیروان محسنی بندپی عصر یکشنبه در جلسه نظام پرستاری با تاکید بر اینکه باید شرایطی را فراهم کنیم که از ظرفیت و توان تخصصی پرستاران در موضوعات سلامت‌محور استفاده شود اظهار داشت: جامعه پرستاری در کشور از ظرفیت‌های علمی، تخصصی و حرفه‌ای برخوردار هستند که توانایی علمی آنها به درجه ای رسیده که بسیاری از کشورهای اروپایی نیز متقاضی بکارگیری آن ها هستند.

محسنی بندپی با اشاره به نقش سازمان نظام پرستاری جهت تحقق برنامه های سلامت محور افزود: مذاکرات اولیه برای استقرار پایگاه های سلامت محور، مراقبت های در منزل توسط تیم پرستاری و همچنین برنامه‌هایی که ارتقای سلامت با سنجش برنامه‌های مشخص مانند اندازه گیری وزن، فشار خون و قند خون را مدنظر دارند صورت گرفته که شناسنامه برای هر شهروند داشته باشیم که به صورت دوره ای از وضعیت سلامت خود آگاهی داشته باشند.

استاندار تهران گفت: با توجه به انتخاب اعضای جدید سازمان نظام پرستاری استان تهران و کشور در انتخابات اخیر برنامه های سلامت محور با هدف ارتقای شاخص های سلامت مدنظر قرار دارد.

محسنی بندپی اظهار داشت: برای جلوگیری از هزینه های سرسام آور درمان تلاش داریم برنامه‌ای برای ایجاد شناسنامه سلامت در استان تهران برای شهروندان فراهم کنیم تا خدمت بهتری به مردم صورت بگیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت