پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

دماوند رسانه؛

نگرانی از وجود سگ های بی صاحب در دماوند

سرپرست فرمانداری دماوند بر ضرورت ساماندهی محل نگهداری سگ‌های بی صاحب و دفع زباله‌ها در دماوند تاکید کرد.

نگرانی از وجود سگ های بی صاحب در دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی حیدری عصر سه‌شنبه در بازدید از منطقه گندک، محل نگهداری سگ‌های بلاصاحب و دفع زباله‌ها اظهار داشت: با توجه به اهمیت رعایت مسائل بهداشتی به منظور حفظ سلامتی مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، این بازدید با هدف نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکاران این منطقه صورت گرفته است.

سرپرست فرمانداری دماوند افزود: وجود حیواناتی همچون سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر و روستا نقش بسزایی در گسترش بیماری‌های مشترک دارند.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی به منظور جمع آوری سگ‌های بلاصاحب با مدیران شهری و روستاهای حریم شهر و پیمانکار مربوطه برگزار و این امر با جدیت در دستور کار قرار گرفته است گفت: با توجه به اینکه نگهداری از سگ‌های بلاصاحب و همچنین تفکیک زباله‌ها در منطقه گندک صورت می‌گیرد؛ طی بازدیدی شرایط حاکم و نظارت بر عملکرد پیمانکاران این منطقه را مورد بررسی قرار دادیم.

حیدری عنوان داشت: بر اساس مشاهدات این منطقه در بحث تفکیک زباله از وضعیت مناسبی برخوردار نبوده و به نوعی تهدید زیست محیطی قلمداد می‌شود و اولتیماتوم لازم به پیمانکاران این مرکز به منظور بهبود وضعیت داده شده و در آینده‌ای نزدیک مشکلات برطرف خواهد شد و در صورت تأخیر در ساماندهی و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی منطقه مذکور و عدم ساماندهی کارگران مستقر از ادامه فعالیت پیمانکار جلوگیری خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت