آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

دماوند رسانه؛

تخریب دیوارکشی غیرقانونی در اراضی ملی دماوند

تهران رسانه | دیوارکشی، فنس کشی و بناهای غیرقانونی اراضی تصرف شده شهرستان دماوند توسط نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و با حضور نیروی انتظامی تخریب شد.

تخریب دیوارکشی غیرقانونی در اراضی ملی دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخيزداري شهرستان دماوند اعلام کرد: با هدف حفظ انفال و عرصه های ملی، 41هزار مترمربع از اراضی ملی این شهرستان واقع در پلاک گم بیک باز پس گیری و به دولت بازگردانده شد.

جمشید جویباری افزود: این اراضی تصرف شده در راستای اجرای یک فقره حکم قطعیت یافته قضایی توسط نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند و با حضور نیروی انتظامی رفع تصرف شده است.

وی خاطر نشان کرد: در اجرای این اقدام قانونی تمامی دیوارکشی و فنس کشی ها و بناهای ایجاد شده مورد تخریب قرار گرفت.

این مسئول منابع طبیعی شهرستان دماوند از توقیف دو دستگاه تراکتور در اراضی ملی منطقه لومان این شهرستان نیز خبرداد و تصریح کرد: اکیپ های یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان در حین گشت زنی با دو دستگاه تراکتور برخورد کردند که در حال شخم و شیار در اراضی ملی بودند که بلافاصله و با اخذ دستور از مقام قضایی نسبت به توقیف این دو دستگاه تراکتور اقدام و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

جویباری تاکید کرد: حفاظت از عرصه های ملی از اولویت های مهم مجموعه منابع طبیعی به شمار می رود و در این خصوص با متخلفان به این عرصه ها بدون هیچ اغماضی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وی از عموم مردم درخواست کرد: ضمن مراقبت از عرصه های جنگلی و مرتعی، در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف به اراضی ملی مراتب را فوراً از طریق شماره تلفن 1504 به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت