احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

محسنی بندپی اظهار نمود؛

کلاس های ۴۰ نفره در منطقه ۴ و ۲۲ تهران

تهران رسانه | منطقه ۴ آموزش و پرورش شهر تهران همانند منطقه ۲۲ با تراکم دانش آموزان در کلاس‌های درس مواجه است.

کلاس های ۴۰ نفره در منطقه ۴ و ۲۲ تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران گفت: در منطقه ۴ و ۲۲ آموزش و پرورش شهر تهران کلاس های ۴۰ نفره داریم.

انوشیروان محسنی بند پی بعد از ظهر سه شنبه در نخستین جلسه آموزش و پرورش شهر تهران در سال ۹۹ طی سخنانی گفت: برای کشور توسعه یافته نیاز به انسان‌های توسعه یافته است و این امر جز با داشتن نظام آموزش و پرورش پویا محقق نخواهد شد.

وی افزود: اتخاذ اقدامات پیشگیرانه در مدارس کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان را به دنبال خواهد داشت و این آموزش‌ها باید از دوران پیش دبستانی به دانش آموزان آموخته شود.

استاندار تهران ادامه داد: در شهر تهران در مجموع ۳۲ هزار نفر از دانش آموزان موفق نشدند تا دوره‌های مربوط به آموزش‌های پیش دبستانی را طی کنند، که از این تعداد ۱۰ هزار نفر که عموماً در حاشیه شهر زندگی می‌کنند، از خانواده‌های بسیار کم برخوردار محسوب می‌شوند.

وی گفت: برای آموزش پیش دبستانی کودکان کم برخوردار برنامه داریم.

استاندار تهران افزود: بنای ما همکاری با شهرداری تهران است و رویکرد مدیریت جدید شهرداری مبنی بر عدم تراکم فروشی قابل تقدیر است.

محسنی بندپی اضافه کرد: در منطقه ۴ آموزش و پرورش شهر تهران همانند منطقه ۲۲ با تراکم دانش آموزان در کلاس‌های درس مواجه ایم، به طوری که در هر کلاس درس ۴۰ دانش آموز حضور دارند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت