انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

اصناف رسانه؛

بی توجهی به وضعیت ورشکستگی تالارداران دماوند

تهران رسانه | در حال حاضر ۹ تالار پذیرایی در دماوند وجود دارد که از این تعداد تالار پذیرایی سه مورد آن استیجاری است که هر کدام حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و دیگر تالارها نیز حدود ۸۰۰ میلیون تومان زیان مالی دیده اند.

بی توجهی به وضعیت ورشکستگی تالارداران دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند گفت: تالارداران دماوند به علت بسته بودن تالارهای پذیرایی در شرایط کرونا، ۹میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان زیان مالی داشتند که بیشترین میزان خسارت متعلق به متصدیان تالارهای پذیرایی استیجاری است.

رضا میرزا کریمی اظهار داشت: با شیوع ویروس بیماری کرونا فعالیت تالارهای پذیرایی متوقف و حدود یک سال است که این واحدهای صنفی در دماوند تعطیل هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹ تالار پذیرایی در دماوند وجود دارد، افزود: از این تعداد تالار پذیرایی سه مورد آن استیجاری است که هر کدام حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و دیگر تالارها نیز حدود ۸۰۰ میلیون تومان زیان مالی دیده اند و هیچ‌ نهادی از زمان شیوع ویروس کووید ۱۹ و تعطیلی تالارهای پذیرایی به متصدیان این واحدها کمک نکرده‌است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در هر کدام از این تالارهای پذیرایی از ۱۰ تا ۱۵ نفر مشغول به کار بودند که با توجه به شرایط پیش آمده، این افراد بیکار شدند، تاکید کرد: در حال حاضر با توجه به تعطیلی یک‌ساله تالارها اغلب متصدیان قادر به راه‌اندازی و فعالیت مجدد نیستند.

وی همچنین در خصوص راه‌اندازی و آغاز به‌کار تالارهای پذیرایی در این شهرستان گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا فعالیت تالارهای پذیرایی با یک سوم ظرفیت بلامانع است.

میرزا کریمی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط متصدیان این واحدهای صنفی خاطرنشان کرد: در هنگام‌ برگزاری هر مراسم اقلامی از قبیل نمک، قند، فلفل باید به صورت یک‌بار مصرف باشد.

رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند اضافه کرد: همچنین استفاده از ماسک و دستکش توسط پرسنل تالارها نیز امری ضروری است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت