سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

دماوند رسانه؛

کلاهبرداری گسترده با عناوین نظامی در دماوند

تهران رسانه | با دستور دادستان دماوند، عامل کلاهبرداری گسترده که تحت عناوین نظامی و امنیتی فعالیت می‌کرد دستگیر شد.

کلاهبرداری گسترده با عناوین نظامی در دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ با دستور دادستان دماوند و به همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در «سازمان حفاظت اطلاعات سپاه» عامل کلاهبرداری گسترده که تحت عناوین نظامی و امنیتی فعالیت می‌کرد دستگیر شد.

در پی ثبت شکایت‌های متعدد علیه فردی که با عناوین نظامی و امنیتی از مردم کلاهبرداری می‌کرد و با دستور «دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند»، تلاش‌های گسترده اطلاعاتی با بهره‌گیری از روش‌های تخصصی آغاز شد و ضابطین سازمان حفاظت اطلاعات سپاه متهم ج_ر که با جعل عناوین و اسناد نهادهای اطلاعاتی مبادرت به کلاهبرداری گسترده تحت عنوان ثبت نام اعزام به حج، عتبات عالیات و … از شکات کرده بود را بازداشت کردند.

گفتنی است تاکنون حدود ۳۰۰ نفر شاکی در این زمینه شناسایی شده‌اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت