سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

یک شنبه 1404/03/25

دماوند رسانه؛

کشف سلاح جنگی و شکاری در ارتفاعات دماوند

تهران رسانه | ۵ قبضه سلاح جنگی و شکاری در ارتفاعات شهرستان دماوند کشف شد.

کشف سلاح جنگی و شکاری در ارتفاعات دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست اداره حفاظت محیط زیست دماوند از کشف ۵ قبضه سلاح جنگی و شکاری در ارتفاعات این شهرستان طی هفته گذشته خبر داد.

نقی میرزا کریمی با اشاره به توجه جدی اداره محیط زیست به حفاظت از گونه‌های بومی و همچنین جلوگیری از آسیب به زیستگاه‌های طبیعی در دماوند اظهار داشت: طبق این اصول مهم محیط‌بانان یگان حفاظت محیط زیست دماوند طی هفته گذشته در عملیات‌هایی در ارتفاعات موفق به کشف پنج قبضه سلاح شدند که شامل دو سلاح غیرمجاز، دو سلاح مجاز و یک تفنگ بادی پی سی پی بود.

وی گفت: در این راستا چهار نفر متخلف حین شکار دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند، همراه این سلاح‌ها فشنگ مربوطه، دوربین شکاری و سایر ادوات تجهیزات شکار بود.

میرزا کریمی افزود: طی هفته گذشته یک سلاح جنگی کلاشینکف در ارتفاعات زرین‌کوه توسط یگان محیط زیست با همکاری کلانتری جابان با ۱۷ تیر فشنگ جنگی کشف شد که این سلاح غیرمجاز به شمار می‌رود.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست دماوند بیان داشت: یکی از سلاح‌هایی که تخلفات بسیاری توسط آن در منطقه صورت گرفته یک سلاح دست ساز با کالیبر ۱۲ است، متخلفان با تغییراتی که در سلاح ایجاد کرده‌اند آن را به کالیبر ۲۲ خفیف تبدیل کردند تا بی‌صدا باشد و شکار غیرمجاز انجام دهند.

وی گفت: از همه شهروندان می‌خواهیم در صورت مشاهده تخلفات زیست محیطی مراتب را به پاسگاه‌های محیط بانی یا سامانه ۱۵۴۰ سازمان محیط زیست و یا شماره ۷۶۳۴۳۷۳۸ اداره محیط زیست گزارش دهند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت