ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت در اورژانس استان تهران

ابتکارات جدید رسانه ای در استان تهران

محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

سه شنبه 1404/10/09

دماوند رسانه؛

شناسایی بازی های بومی و محلی در دماوند

تهران رسانه | طرح شناسایی بازی‌های بومی و محلی با هدف حفظ هویت شهری در شهرستان دماوند به مرحله اجرا درآمد.

شناسایی بازی های بومی و محلی در دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند از اجرای طرح شناسایی بازی‌های بومی و محلی با هدف حفظ هویت شهری خبر داد.

شهرام شریفی از اجرای طرح شناسایی بازی‌های بومی و محلی در دماوند خبر داد و اظهار داشت: در این طرح با انجام مصاحبه حضوری با افراد قدیمی روستاها بازی‌های قدیمی شناسایی و گردآوری می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند عنوان کرد: بازی‌های بومی و محلی بعد از شناسایی به وسیله دوستدارن میراث‌فرهنگی به گروه‌های سنی کودک و نوجوان آموزش داده می‌شود.

وی افزود: طرح گردآوری و تهیه بازی‌های بومی و محلی دماوند تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه مسیرهای گردشگری خانواده محور در تهران

توسعه مسیرهای گردشگری خانواده محور در تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی دو مسیر ویژه گردشگری با محوریت خانه بلدیه در منطقه ۱۲ خبر داد.

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت