تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

افزایش اهدای خون در استان تهران

یک شنبه 1404/01/31

شمیرانات رسانه؛

تولید ۱۱۴ تُن عسل در شهرستان شمیرانات

تهران رسانه | ۱۱۳ هزار و ۶۷۴ کیلوگرم عسل توسط زنبورداران در شمیرانات تولید شده است.

تولید ۱۱۴ تُن عسل در شهرستان شمیرانات

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرجهاد کشاوری شمیرانات از تولید ۱۱۴ تُن عسل در این شهرستان از ابتدای سال خبر داد.

رضا نامجویان از تولید ۱۱۳ هزار و ۶۷۴ کیلوگرم عسل توسط زنبورداران شمیرانات خبر داد و اظهار کرد: همچنین ۶۵۱ کیلوگرم ژل رویال نیز توسط زنبورداران شمیرانات تولید شده است.

وی گفت: ۱۵ هزار و ۹۴۳ کیلوگرم کندو، سه هزار و ۳۷۳ کیلوگرم موم، ۱۷۵ کیلوگرم بره موم، ۹۳ کیلوگرم زهر و ۵۱۲ کیلوگرم گرده نیز حاصل تلاش فعالان در این عرصه در شمیرانات است.

مدیر جهاد کشاورزی شمیرانات همچنین از تولید ۱۱۶ هزار و ۵۰۲ تُن گیلاس، آلبالو، سیب و آلو در این شهرستان خبر داد و گفت: محصولات باغی مانند آلبالو و گیلاس شمیرانات در کشور معروف بوده و قطب تولید گیلاس هستیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت

تهران رسانه | ارکستر سمفونیک تهران شامگاه ۲۷ فروردین در حالی در تالار وحدت روی صحنه رفت که قطعاتی خاطره‌انگیز از رپرتوارهای والس یوهان اشتراوس، قطعه خلیج فارس و رپرتوار «رقص های محلی رومانی» را اجرا کرد.

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

راه اندازی مدارس شهروندی «شهرآموز» در تهران

تهران رسانه | شهرآموز مدرسه‌ای برای تمام شهروندان تهرانی در راه است.

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

ساخت ۲۲ مجموعه ورزشی جدید در تهران

تهران رسانه | ۲۲ مجموعه ورزشی کوچک مقیاس در مناطق۲۲گانه شهر تهران ساخته می شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت