انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

بهارستان رسانه؛

کشف بیش از ۸ تن آرد قاچاق در بهارستان

تهران رسانه | بیش از ۸ تن آرد قاچاق در بهارستان کشف و ضبط شد.

کشف بیش از ۸ تن آرد قاچاق در بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ نائب رئیس اتاق اصناف بهارستان از کشف بیش از هشت تن آرد قاچاق در این شهرستان خبر داد.

حسین اسماعیلی، عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران از کشف هشت تن آرد قاچاق در بهارستان خبر داد و اظهار داشت: با اشراف کامل خود بر عملکرد و نظارت مستمر در نانوایی‌های سطح شهرستان، نسبت به قاچاق هشت تن آرد قاچاق در یکی از نانوایی‌های آزادپز در شهر صالحیه، بلافاصله مراجع انتظامی و قضائی را مطلع کردیم.

نایب رئیس اتاق اصناف بیان داشت: مأموران اداره آگاهی شهرستان بهارستان با هماهنگی مقام محترم قضائی ورود و هشت تن آرد قاچاق را کشف و صاحب نانوایی جهت تکمیل پرونده و سیر مراحل قانونی به اداره آگاهی منتقل داده شد.

اسماعیلی در ادامه افزود: ارزش ریالی آردهای قاچاق کشف شده ۹۲۰ میلیون ریال بوده و با تمام توان همچون مثل گذشته با گران‌فروشی و کم‌فروشی واحدهای صنفی برخورد قاطع خواهیم کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت