تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

نصب ۵۰۰هزار کنتور هوشمند برق در استان تهران

شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

سه شنبه 1404/07/29

علیزاده خبر داد؛

آغاز مدیریت چرا در ۴۰۰ هزار هکتار از مراتع استان تهران

تهران رسانه | مدیریت چرا، کنترل دام و ساماندهی کوچ عشایر در ۴۰۰ هزار هکتار از مراتع میانبند و ییلاقی استان تهران آغاز شد.

آغاز مدیریت چرا در ۴۰۰ هزار هکتار از مراتع استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران از مدیریت چرا، کنترل دام و ساماندهی کوچ عشایر در ۴۰۰ هزار هکتار از مراتع میانبند و ییلاقی این استان خبر داد.

میثم علی زاده در جمع خبرنگاران از آغاز مدیریت چرا در ۴۰۰ هزار هکتار از مراتع استان تهران خبر داد و اظهار داشت: با توجه به پیگیری و تحقق اهداف و سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در راستای مدیریت صحیح و بهینه عرصه‌های مرتعی استان با هدف حفاظت اصولی و جلوگیری از تخریب منابع پایه (پوشش گیاهی، آب و خاک) و بهبود، اصلاح و ارتقای زیست بوم‌های مرتعی استان، پروژه مدیریت چرا و کنترل دام در سال جاری اجرایی خواهد شد.

وی افزود: به دلیل تغییرات اقلیمی و کاهش میانگین بلندمدت نزولات جوی و بالتبع کاهش شدید میزان رشد و تولید نباتات علوفه‌ای در مراتع قشلاقی استان، ساماندهی و مدیریت کوچ عشایر جهت ورود به مراتع میان بند و ییلاقی در اولویت اقدامات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران می‌باشد.

علیزاده ادامه داد: با توجه به تنوع ایلات و عشایر بهره بردار از مراتع استان تهران که همه ساله از استان‌های قم، مرکزی، البرز، سمنان و مازندران به این استان کوچ و بهره برداری می‌نمایند، چالش تخریب پوشش گیاهی مراتع جدی بوده که ضرورت برنامه ریزی صحیح و بهنگام برای مدیریت درست و مقابله با این تهدید با سرعت بیشتری می‌بایست پیگیری شود.

وی با اشاره به تدوین و ابلاغ دستورالعمل مدیریت چرا، کنترل پروانه چرا و ساماندهی کوچ توسط دفتر امور مراتع سازمان، گفت: این دستورالعمل که دارای مبنای قانونی است با هدف حفاظت از منابع پایه و ذخایر ژنتیکی، تقویت پوشش گیاهی، ساماندهی کوچ تدوین و ابلاغ شده به اندازه کافی جامع و شفاف بوده و بهره برداران ضمن رعایت مندرجات پروانه‌های چرا و مفاد قرارداد طرح‌های مرتعداری احاله مدیریت شده می‌بایست از آن تبعیت کنند.

علیزاده عنوان داشت: با توجه به اینکه نیمی از مراتع استان دارای پوشش گیاهی متراکم و نیمه متراکم هستند، بخشی از سطوح مراتع استان در سنوات گذشته به علت عدم رعایت فصل و مدت چرا و چرای دام بیش از ظرفیت مراتع دچار تخریب و از گیاهان نامرغوب پوشیده شده که ضرورت اصلاح و احیای آن را دوچندان کرده است.

رئیس اداره امور مراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با اشاره به ضرورت تعامل و هم افزایی همه دستگاه‌ها و نهادهای مسئول تعیین شده در دستورالعمل مدیریت چرا و ساماندهی کوچ از جمله مدیریت امور عشایری استان، شرکت پشتیبانی امور دام و معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای تأمین نهاده و جلوگیری از چرای زودرس، خواستار تنظیم تقویم صحیح کوچ و استفاده از ظرفیت‌های انجمن‌های صنفی مرتع داران و اتحادیه‌ها و تعاونی‌های عشایری و منابع طبیعی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

رفع نواقص چراغ راهنمایی و رانندگی در تهران

تهران رسانه | نواقص حدود ۸۴۰ چراغ راهنمایی و رانندگی و تعویض ۲ هزار بشکه ترافیکی و استوانه طی سال جاری در تهران انجام شده است.

تاکسی های شاسی بلند در تهران

تاکسی های شاسی بلند در تهران

تهران رسانه | سرانجام تاکسی‌های برقی شاسی‌بلند آیون وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر تهران شدند و در دسترس شهروندان تهرانی قرار گرفتند.

پیشرفت محله های تهران

پیشرفت محله های تهران

تهران رسانه | پیش از دوره ششم مدیریت شهری، همه تلاش‌ها صرفا برای تحقق پروژه‌های بزرگ شهری بود و جای خالی پروژه‌های کوچک‌مقیاس و محله‌ای که مستقیم بر کیفیت زندگی شهروندان اثرگذار است، احساس می‌شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت