پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

دماوند رسانه؛

کشف اشیاء تاریخی از سوداگران عتیقه در دماوند

تهران رسانه | ۱۰۰ قلم اشیاء تاریخی با قدمت ۳ هزار ساله از سوداگران اشیا عتیقه در شهرستان دماوند کشف و ضبط شد.

کشف اشیاء تاریخی از سوداگران عتیقه در دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری دماوند از کشف و ضبط ۱۰۰ قلم اشیاء تاریخی با قدمت ۳ هزار ساله از سوداگران اشیا عتیقه در این شهرستان خبر داد.

شهرام شریفی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اولین روز از هفته میراث فرهنگی تعداد ۱۰۰ قلم شیء تاریخی توسط عوامل نیروی انتظامی در دماوند از سوداگران اشیا عتیقه کشف و ضبط شد.

وی افزود: متهمین در بازداشت به سر می‌برند و همچنان در حال بازجویی هستند تا مکان دقیق حفاری این اشیا تاریخی در دماوند مشخص شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان دماوند گفت: اشیا تاریخی گران بها بوده و متعلق به سه هزار سال پیش می‌باشد.

شریفی افزود: این آثار تاریخی زیورآلات، النگو و گردنبند به همراه یک ظرف سفالی تعدادی سر نیزه و اشیا گران بها می‌باشد.

وی گفت: متأسفانه این آثار تاریخی به‌علت حفاری غیراصولی تخریب شده و از شکل اصلی خود خارج شده‌اند.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری دماوند عنوان کرد: از شهروندان محترم تقاضا می‌شود هرگونه اطلاعات و گزارشات در خصوص تعرض به آثار تاریخی دارند سریعاً با نیروی انتظامی، دستگاه‌های امنیتی و یگان حفاظت اداره میراث فرهنگی تماس حاصل فرمایند تا سریعاً از سودجویی متخلفین و از تاراج رفتن اشیا تاریخی جلوگیری به عمل آید.

شریفی در پایان گفت: از زحمات و تلاش‌های فرماندهی پاسگاه جابان در دستگیری حفاران و کشف آثار تاریخی نهایت تشکر و قدردانی می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت