احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

دماوند رسانه؛

رفع تصرف شد ۶۳ هکتار از زمین های ملی دماوند

تهران رسانه | ۶۳ هکتار از زمین‌های ملی دماوند از ابتدای سال جاری تاکنون با حکم قضایی یا به صورت فوری رفع تصرف شده‌است.

رفع تصرف شد ۶۳ هکتار از زمین های ملی دماوند

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس راه و شهرسازی شهرستان دماوند با اشاره به تاکید استاندار تهران و مسئولان شهرستان بر مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز، اعلام کرد: ۶۳ هکتار از زمین‌های ملی دماوند از ابتدای سال جاری تاکنون با حکم قضایی یا به صورت فوری رفع تصرف شده‌است.

احمد همتی در جمع خبرنگاران از بازدیدهای میدانی و تشکیل جلسه در معاونت عمرانی استانداری تهران با حضور مسئولان نهادها و دستگاه‌های عضو ستاد مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز شهرستان دماوند خبر داد و افزود: پس از بازدیدهای میدانی توسط مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران و رئیس بازرسی استان به همراه مسئولان تیمی از مدیران شهر دماوند از فرماندار و شهرداران در جلسه مشترک با معاون عمرانی استانداری حاضر شده و نسبت به بررسی موارد ساخت و سازهای غیرمجاز همفکری کرده و تصمیماتی در این راستا اتخاذ شد.

وی خاطرنشان کرد: حجم ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان دماوند زیاد است به گونه ای که برای مقابله با زیاده خواهی متخلفان در ساخت و سازهای غیرمجاز نیاز به اجماع و همیاری تمام شهرداران است.

همتی افزود: صیانت از زمین های حریم شهر یکی از وظایف مهم مدیران شهری است و حریم شهرها میراث آیندگان است که همه باید در حفظ آن کوشا باشند.

این مسئول یادآور شد: ساخت و سازهای بی رویه توازن شهر و حاشیه را بر هم می‌زند و در این زمینه با افراد سودجو مقابله خواهیم کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت