پیگیری امور ۷ شهر فاقد شورا در استان تهران

اعلام نرخ های جدید نان در استان تهران

ساخت ۴۰۸ مدرسه در شهرستان های استان تهران

رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

«
20:05:24 چهارشنبه 1404/05/22

کارزار رسانه؛

درخواست رجیستری و رفع ممنوعیت واردات گوشی های آیفون

تهران رسانه | کارزار «درخواست رجیستری و رفع ممنوعیت واردات گوشی های آیفون» راه‌ اندازی شد.

درخواست رجیستری و رفع ممنوعیت واردات گوشی های آیفون

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
رئیس محترم جمهور

سلام علیکم

با احترام و ضمن آرزوی موفقیت برای شما و دولت چهاردهم، به استحضار می‌رساند در دولت قبل بنا به بهانه‌هایی همچون خروج ارز از کشور، تجملاتی بودن، دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای و... واردات گوشی‌های برند آیفون به کشور ممنوع اعلام گردید که این تصمیم نادرست باعث بروز مشکلاتی که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنم، شده است؛

۱- بروز نارضایتی زیاد بین علاقمندان به تکنولوژی، به ویژه دارندگان، فروشندگان، خریداران و تامین‌کنندگان لوازم جانبی و تعمیرکاران این مدل از تلفن همراه.

۲- شکست طرح رجیستری گوشی‌های تلفن همراه با توجه به اینکه در حال حاضر بر اساس گفته مسئولین امر، بیش از یک میلیون گوشی آیفون ۱۴ و ۱۵ به روش‌های مختلف در کشور فعال و در حال استفاده است که به زودی مدل‌های آیفون ۱۶ نیز به آن‌ها اضاف خواهد شد.

۳- یکی از اهداف ممنوعیت ورود آیفون، جلوگیری از خروج ارز از کشور اعلام شد. این در حالی است که طبق آمار غیررسمی و البته نزدیک به واقعیت، از زمان ممنوعیت بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار آیفون ۱۴ و ۱۵ به صورت قاچاق وارد کشور شده است.

۴- عدم‌النفع دولت با احتساب هزینه‌های مبارزه با کالای قاچاق از این ممنوعیت طبق برآوردها بین ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان بوده و این در حالی است که به هیچ‌کدام از اهداف اعلامی نرسیده است.

۵- نگرانی‌های شدید و درست از انحصاری شدن بازار و حذف رقابت که در نهایت منجر به بروز مشکلات و محدودیت‌های بیشتر برای مردم خواهد شد.

۶- میانگین قیمت هر گوشی آیفون ۱۰۰۰ دلار است و این در حالی است که بسیاری از گوشی‌های به اصطلاح پرچمدار از برندهای شیائومی، هواوی، سامسونگ و... قیمت‌های به مراتب بالاتری دارند و به راحتی در کشور با ارز دولتی وارد و با تعرفه‌های به مراتب کمتر از آیفون به فروش می‌رسند.

و از همه مهم‌تر آنکه بسیاری از مردم، به ویژه جوانان این مرز و بوم، سال‌هاست بنیان اقتصادی زندگی خود را بر خرید، فروش، تعمیر، توسعه نرم‌افزاری و... مبتنی بر آیفون‌ها بنا نهادند و امروز بر اساس این تصمیم اشتباه، دچار مشکلات و ضررهای هنگفتی شده‌اند و روز به روز بر این مشکلات افزوده می‌شود.

لازم به ذکر است طبق آمار، بین ۱۵ تا ۲۵ درصد مردم از گوشی‌های برند آیفون استفاده می‌کنند.

لذا امضاکنندگان این کارزار از شما به عنوان رئیس محترم جمهور تقاضا دارند با عنایت به موارد مطرح شده و در راستای رفع ممنوعیت واردات آیفون و ریجستری آن، دستور فرمایید با هماهنگی وزارت صمت و وزارت ارتباطات، هرچه سریع‌تر مشکل برطرف گردد.

یقیناً این اقدام باعث خوشحالی جمع کثیری از هموطنان خواهد شد، ان‌شاءالله.

از طرف: عموم مردم

نویسنده: جلال رشیدی کوچی

 

ثبت امضا




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
آمار تصادفات کودکان و نوجوانان در تهران

آمار تصادفات کودکان و نوجوانان در تهران

تهران رسانه | تعداد ۳۳ نفر از جان‌باختگان تصادفات رانندگی در سال گذشته، افراد زیر ۱۸ سال بوده‌اند که این رقم معادل ۵ درصد از کل فوت‌شدگان ناشی از سوانح رانندگی در تهران است.

پلاک گذاری تاکسی های شاسی بلند در تهران

پلاک گذاری تاکسی های شاسی بلند در تهران

تهران رسانه | پلاک‌گذاری حدود ۷۰۰ دستگاه تاکسی شاسی بلند آیون در تهران آغاز شده است.

جذب رانندگان جدید برای اتوبوس های تهران

جذب رانندگان جدید برای اتوبوس های تهران

تهران رسانه | جذب نیروهای جدید بر اساس نیازهای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در دستورکار قرار دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت