نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

سه شنبه 1404/06/25

بابایی اظهار کرد؛

ارزیابی ایمنی هتل ها در تهران

تهران رسانه | با توجه به اینکه هتل‌ها محل تجمع مردم است، به صورت ویژه ارزیابی ایمنی شده اند.

ارزیابی ایمنی هتل ها در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از بررسی ویژه وضعیت ایمنی هتل های تهران خبر داد.

مهدی بابایی گفت: هتل‌ها نیز همچون دیگر ساختمان‌ها مورد ارزیابی قرار گرفتند؛ البته ارزیابی ایمنی هتل‌ها نسبت به دیگر ساختمان‌ها در اولویت ویژه‌تری قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه تمامی هتل‌های تهران ارزیابی ایمنی شده‌اند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هتل‌ها محل تجمع مردم است، به صورت ویژه ارزیابی شده و در دسته‌بندی پنج‌گانه‌ای که آتش‌نشانی انجام داده، هتل‌ها را در اولویت بررسی قرار داده است.

بابایی با بیان اینکه باید هتل‌داران توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند، گفت: هیچ‌یک از هتل‌ها در بین ۱۲۹ ساختمان ناایمن قرار نگرفته و هتلی با وضعیت بحرانی در تهران نداریم.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ارزیابی و بازدید همه روزه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران از ساختمان‌ها جهت تایید ایمنی آنها، تصریح کرد: آمار ارزیابی ساختمان‌ها به طور مدام به‌روزرسانی می‌شود اما به طور میانگین از پنج هزار ساختمانی که مورد هدف بود، حدود هزار و ۵۰۰ ساختمان بررسی شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت