آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

شنبه 1405/06/28

بابایی اظهار کرد؛

ارزیابی ایمنی هتل ها در تهران

تهران رسانه | با توجه به اینکه هتل‌ها محل تجمع مردم است، به صورت ویژه ارزیابی ایمنی شده اند.

ارزیابی ایمنی هتل ها در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از بررسی ویژه وضعیت ایمنی هتل های تهران خبر داد.

مهدی بابایی گفت: هتل‌ها نیز همچون دیگر ساختمان‌ها مورد ارزیابی قرار گرفتند؛ البته ارزیابی ایمنی هتل‌ها نسبت به دیگر ساختمان‌ها در اولویت ویژه‌تری قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه تمامی هتل‌های تهران ارزیابی ایمنی شده‌اند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هتل‌ها محل تجمع مردم است، به صورت ویژه ارزیابی شده و در دسته‌بندی پنج‌گانه‌ای که آتش‌نشانی انجام داده، هتل‌ها را در اولویت بررسی قرار داده است.

بابایی با بیان اینکه باید هتل‌داران توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند، گفت: هیچ‌یک از هتل‌ها در بین ۱۲۹ ساختمان ناایمن قرار نگرفته و هتلی با وضعیت بحرانی در تهران نداریم.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ارزیابی و بازدید همه روزه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران از ساختمان‌ها جهت تایید ایمنی آنها، تصریح کرد: آمار ارزیابی ساختمان‌ها به طور مدام به‌روزرسانی می‌شود اما به طور میانگین از پنج هزار ساختمانی که مورد هدف بود، حدود هزار و ۵۰۰ ساختمان بررسی شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تمهیدات ترافیکی رزمایش «جانفدایان ایران» در تهران

تمهیدات ترافیکی رزمایش «جانفدایان ایران» در تهران

تهران رسانه | رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به برگزاری «رزمایش جانفدایان ایران» به یاد آقای شهید ایران در پایتخت، از اجرای تمهیدات انتظامی-ترافیکی خبر داد.

ابطال معاینه فنی ۲۹۴ خودرو در پایتخت

ابطال معاینه فنی ۲۹۴ خودرو در پایتخت

تهران رسانه | از ابتدای سال جاری تا کنون پلیس راهور تهران بزرگ با خودروهای دودزا برخورد جدی داشته و صدها معاینه فنی باطل و هزاران مورد اعمال قانون خودروهای دودزا ثبت شده است.

عرضه کالا با تخفیف در فروشگاه های شهروند

عرضه کالا با تخفیف در فروشگاه های شهروند

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت شهروند، از عرضه سبد متنوع کالاهای اساسی و مصرفی با تخفیف تا ۴۰ درصد در فروشگاه‌های شهروند و امکان استفاده بهینه‌تر از اعتبار کالابرگ برای شهروندان خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت