احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

انارکی خبر داد؛

بهسازی خیابان لاله زار جنوبی در تهران

تهران رسانه | خیابان لاله‌زار جنوبی در منطقه ۱۲ تهران بهسازی می‌شود.

بهسازی خیابان لاله زار جنوبی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار منطقه ۱۲ تهران گفت: خیابان لاله‌زار جنوبی در منطقه ۱۲ تهران بهسازی می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ تهران گفت: بهسازی خیابان لاله زار به عنوان یکی از قدیمی‌ترین راه‌های ارتباطی مرکز تهران به منظور تسریع و تسهیل توأم با ایمنی برای تردد عابرین پیاده همواره از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری بوده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: با هدف ارتقای کیفیت معابر و مناسب سازی پیاده روها به منظور تسهیل در عبور و مرور شهروندان، پیاده روسازی در محور لاله زار جنوبی به طول ۷۰۰ متر طول آغاز شده است که از این متراژ از تقاطع جمهوری تا کوچه مهران ۱۰۰ متر طول آسفالت قدیمی تخریب شده است و پس از آن سنگفرش خواهد شد.

گفتنی است؛ در این جلسه همچنین کف سازی و سنگ فرش سواره رو از تقاطع جمهوری تا کوچه مهران نیز در دستور کار قرار گرفت.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت