انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

سه شنبه 1405/03/19

پلیس رسانه؛

توقیف بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه ساز در تهران

تهران رسانه | از آغاز طرح برخورد با تخلفات حادثه ساز در پایتخت، بیش از ۱۰۰ خودرو حادثه ساز در سطح شهر تهران توقیف شده است.

توقیف بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه ساز در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور دراین باره گفت: از زمان اجرای طرح برخورد با تخلفات حادثه ساز (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) تا پایان تعطیلات اجرا می‌شود و تا اول فروردین امسال بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه ساز توقیف و تا پایان تعطیلات در پارکینگ می‌مانند.

وی افزود: از جمله تخلفات حادثه ساز می‌توان به سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، حرکت به صورت مارپیچ، عبور از چراغ قرمز، حرکت با دنده عقب در آزادراه ها و بزرگراه‌ها جز تخلفات حادثه ساز محسوب می‌شوند.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: با انجام هر یک از این تخلفات حادثه ساز، وسیله نقلیه تا پایان تعطیلات در پارکینگ متوقف خواهد ماند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از واگذاری ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان خبر داد.

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت