شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

مدرسه رسانه؛

ساخت بیش از هزار مدرسه جدید در استان تهران

تهران رسانه | طی هدف‌گذاری انجام‌شده برای استان تهران، احداث حدود یک‌هزار و ۱۶۱ مدرسه برنامه ریزی شده که بخشی از آن‌ها تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

ساخت بیش از هزار مدرسه جدید در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از اجرای گسترده طرح توسعه فضاهای آموزشی خبر داد و گفت: ساخت بیش از هزار مدرسه جدید در دستور کار قرار دارد.

حسین سپهری اظهار کرد: در چارچوب برنامه توسعه فضاهای آموزشی، ساخت یک‌هزار و ۱۶۱ مدرسه جدید در استان تهران در دستور کار قرار داشته و تلاش داریم با تکمیل این پروژه‌ها در میان پنج استان برتر کشور از نظر سرانه آموزشی قرار گیریم.

وی گفت: طبق این برنامه، هدف‌گذاری انجام‌شده برای استان تهران احداث حدود یک‌هزار و ۱۶۱ مدرسه است که بخشی از آن‌ها تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید. در همین راستا، عملیات اجرایی ساخت ۶۲۴ مدرسه شامل ۸ هزار و ۲۳۷ کلاس درس آغاز شده است.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، تاکنون حدود ۱۲۷ مدرسه تکمیل و آماده بهره‌برداری شده و سایر پروژه‌ها نیز با پیشرفت فیزیکی بین ۳۰ تا ۷۰ درصد در حال اجرا هستند. همچنین برنامه‌ریزی شده باقی‌مانده طرح‌ها در سال آینده وارد مراحل تکمیل و بهره‌برداری شود.

مسئولان امیدوارند با اجرای این طرح، بخشی از کمبود فضای آموزشی در مناطق پرجمعیت استان تهران جبران شده و شرایط تحصیل استانداردتری برای دانش‌آموزان فراهم شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت